Vip Brian Nielsen af pinden og vind 1000 kroner

Nu kan du spille online poker mod den store Brian Nielsen hos Bet24 Poker. Hvor du kan få 1.000 kroner hvis du kan slå Super Brian Nielsen ud af turneringen.

Gå i ringen mod Brian Nielsen

Det er ikke hver dag at du kan få lov til at gå i ringen med Super Brian Nielsen og det er heller ikke hver dag du kan få hele 1.000 kroner for at tage de sidste chips fra ham.

Derfor er det med at gribe chancen når den byder sig og du ikke behøver stå i en rigtig boksering mod Brian Nielsen. Her kan du nøjes med at sidde til bords med ham ved en særlig online pokerturnering hos Bet24 Poker. Dette dden at du skal bruge hverken boksehandsker, tandbeskytter eller skridtbeskytter når du skal møde Super Brian Nielsen. Det eneste du skal beskytte, er nemlig dine pokerchips og ikke andet.

Spil med hver onsdag

Den helt specielle pokerturnering hvor du kan få æren af at slå Brian Nielsen i gulvet, bliver spillet hver onsdag kl.19.30 hos Bet24 Poker. Den koster ikke mere end $1 i indskud, og der vil være $500 i garanteret præmiepulje, plus en kæmpe dusør på hele 1.000 kroner til den der tager de sidste chips fra boksebamsen.

Det kan altså sagtens gå hen og blive en ganske underholdende onsdag du sent vil glemme igen, hvis du både kan prale af at have siddet til bords med Brian Nielsen og samtidig også være den mand der har givet ham en knockout i turneringen.

Opret konto og få bonus

Kunne du tænke dig at spille online poker med super Brian Nielsen kan du spille med om onsdagen i Super Brian Knockout turneringen hos Bet24 Poker. Det kræver bare du har en Bet24 Poker konto og at du har mindst $1 stående på din konto.

Har du ikke en Bet24 Poker konto kan du skynde dig at oprette en gratis konto her, så du kan være klar til at spille poker mod Brian Nielsen på næste onsdag. Du skal huske, at du kan få op til $600 i Bet24 Poker bonus, i forbindelse med dit første indskud.

Bet24 Poker fordobler altid det første indskud en ny spiller foretager med 100 % op til $600. Du skal ikke være bange for, at du går glip af denne pokerbonus da det hele foregår pr. automatik og uden brug af specielle koder.

Opret konto og spil poker mod Brian Nielsen