VIP Rake race hos Party Poker

Januar er måneden hvor VIP spillere og dem der ønsker at blive det, kan få mere værdi ud af at spille hos Party Poker. Her finder du nemlig et VIP Rake race, og for at kunne være med skal man først og fremmest have en konto hos Party Poker. Har du ikke sådan en kan du oprette dig gratis, og lige så snart du opnår Palladium status vil du kunne tage del i de enorme pengepræmier der venter på at blive vundet. Tilbuddet gælder frem til den 29. januar, så det er en god ide at komme i gang hurtigst muligt.

Vanvittige præmier

Hver uge donerer Party Poker tusindvis af dollars ud i 2 forskellige races. Der er både et for Palladium & Palladium Elite spillere, så uanset dit VIP niveau kan du vinde masser af lækre kontante præmier. Førstepladsen i hvert af de ugentlige races vil få henholdsvis $1000 og $1500 i præmie, og alle placeringer i racet giver dig point i et ekstraordinært leaderboard der kører under hele kampagnen. Der er således mulighed for at få ekstra mange penge ind på kontoen ved bare at optjene så mange Party Points som man kan.

Bliv VIP spiller nu

Party Poker vil rigtig gerne have så mange danske spillere som muligt med i dette VIP rake race, så hvis du har mod på at deltage skal du bare oprette dig nu med koden RIDE500. Dette giver dig nemlig en 100 % bonus på op til 3000 kroner, og så kunne du spille denne fri på samme tid som du blive Palladium eller Palladium Elite spiller.

Husk at alle præmier fra dette race kommer foruden din bonus og de forskellige tilbud i VIP programmet, så der er på alle måder tale om et kanon godt tilbud fra Party Poker.

Deltag i racet hos Party Poker