VIP turneringer hos PokerStars

PokerStars har med deres VIP program lagt grundstenen for mange spilleres succes gennem årene. Med dette store VIP program kan du opnå store fordele som kontante bonusser, adgang til VIP freerolls og meget andet.

VIP kontant fordel

Det er ikke muligt at få en direkte rakeback deal hos PokerStars, men det gør heller ikke så meget når man kan opnå mere end 50 % i indirekte rakeback som VIP spiller. De mange muligheder hos PokerStars gør det særdeles klogt at placere ens spil lige netop her. Spillere som bruger mange timer på at spille poker hver dag vil kunne nyde godt af de fordele som kendetegner den behandling som PokerStars giver deres kunder.

Hver eneste dag kan du f.eks. spille med i en stor $500 VIP freeroll som kun koster 10 FPP point at deltage i. De forskellige VIP turneringer er inddelt efter hvilket niveau du er på, og derfor vil spillere som opnår Platinum eller SuperNova niveau den klart største værdi.

Der er noget for enhver smag i VIP programmet hos PokerStars, og med de mange spændende VIP turneringer kan man få meget mere end bare rakeback og en rimelig mulighed for at vinde stort.

Verdens største pokerrum

PokerStars er som bekendt verdens største udbyder af online poker, og det afspejler sig især i de store turneringer som kører døgnet rundt. Lige nu er der desuden blevet åbnet op for en lang række nye lørdagsturneringer som er skræddersyet til at passe godt med europæiske spillere der ikke ønsker at bruge hele natten på at spille poker.

Hvis du også godt kunne tænke dig at spille med i disse mange VIP turneringer så kunne det være det var på høje tide at få oprettet en konto. PokerStars tilbyder alle nye danske spillere en sign-up bonus på op til $600 på din første indbetaling. Besøg rakeriders.dk for at oprette konto og få maksimum bonus tilbud.